Ons doel is om samen met onze partners de beste oplossingen aan te bieden voor zorgpraktijken.

CareCoach werknemer geeft IT bijstand bij een arts
SAMENWERKINGEN

Samen kunnen
we meer

Samenwerken leidt steeds tot nieuwe inzichten en perspectieven. Door krachten te bundelen kunnen we onze impact vergroten en bijdragen aan een betere zorg.

CareCoach werkneemster aan een bureau
SAMENWERKINGEN

Uniek in de medische sector

Waarom wij zoveel mogelijk in contact willen staan met medische professionals? Simpel! Ze hebben kennis van zaken en kunnen ons helpen bij het ontwikkelen van producten en diensten die beter aansluiten bij de behoeften en wensen van patiënten en zorgverleners.

Bureau met CareCoach branded stylo's & muismat
SAMENWERKINGEN

Startups & meer

Ook de samenwerking met startups in de zorgsector maakt ons flexibel. Zo kunnen we inspelen op de uitdagingen in de sector en de meest innovatieve oplossingen bedenken.

Huidige partners die bijdragen aan onze expertise

Een sterk expertisenetwerk is een belangrijke factor voor het succes van onze organisatie. Door samen te werken met partners die complementaire vaardigheden en ervaring hebben in en voor de zorg, kunnen we steeds nieuwe kennis en perspectieven verwerven en zo onze eigen capaciteit en expertise vergroten. Zo blijven we innovatief en kunnen we steeds onze producten en diensten optimaliseren.

PraktijkCoach

PraktijkCoach levert diensten voor ziekenhuizen en andere zorginstellingen, klinische labo’s, softwareleveranciers (gespecialiseerd in de zorg), overheden met ‘zorg’ als bevoegdheid en ziekenfondsen. PraktijkCoach maakt elk zorgproject tot een succes.

mova by PatientSupportR

Je medisch dossier binnen handbereik via een beveiligde stick. Je dossier inzien, meenemen op reis in de taal van je bestemming of integreren in het medisch dossier van je nieuwe arts, mova maakt het mogelijk! 1 stick, 3 toepassingen: alles wat je nodig hebt om jouw gezondheid zelf in handen te nemen.

Thela

Trusted Health Link Application, kortweg Thela, begeleidt jou met de nieuwste richtlijnen naar een optimale behandeling. Haal het maximale uit je medische informatie en ontvang steeds de nieuwste richtlijnen, toegepast op jouw specifieke patiënt met zijn of haar specifieke diagnose.

Zin om ons netwerk aan partners te versterken?

Bij CareCoach geloven we in samenwerking en groei. Als jij ook deel wilt uitmaken van ons netwerk en bijdragen aan de verbetering van IT-infrastructuur in de zorgsector, dan willen we graag van je horen. Samen kunnen we de toekomst van de gezondheidszorg vormgeven.