Telesecretariaat

Niet meer gestoord worden tijdens je consultaties of huisbezoeken? Zo maak je meer tijd vrij voor wat telt; betere zorg voor de patiënt én een hogere levenskwaliteit voor jou. Dankzij het telesecretariaat van CareCoach wordt het mogelijk!

media image
Telesecretariaat

Een arts staat voor talloze uitdagingen en moet constant multitasken. Telefoons opnemen terwijl je met een patiënt in gesprek bent lijkt ondertussen heel normaal, maar het gaat ten koste van de tijd die je kan spenderen aan de zorg van de patiënt. Daarnaast zorgt de vele administratie voor een nadelig effect op je work-life balans.

Het kan beter!

Ons telesecretariaat beantwoordt jouw oproepen zodat jij kan doen waar je goed in bent, zorgkwaliteit leveren. Zo wordt jouw agenda efficiënt ingepland en worden patiënten steeds vriendelijk en professioneel te woord gestaan door onze ervaren mensen.

Voordelen

Tijdwinst

Je bent altijd bereikbaar zonder gestoord te worden tijdens je consultaties of huisbezoeken.

Flexibel

Schakel je telefoons naar ons door wanneer je wilt. Enkel bij afwezigheid van je eigen secretariaat, tijdens je verlof of gewoon altijd. Jij beslist!

Ruime openingsuren

Je kan doorschakelen naar ons secretariaat van maandag tot en met vrijdag tussen 8u en 19u.

Ervaren secretariaat

Je patiënten worden steeds vriendelijk en professioneel te woord gestaan door mensen met ervaring in medisch secretariaat. Ze zijn erg vertrouwd met de communicatie tussen arts en patiënt en proberen je zo weinig mogelijk te storen. Dit alles gebeurt op vertrouwelijke wijze en volgens de GDPR-richtlijnen.

Oplossing op maat

Je hoeft niet van agendasysteem te veranderen. Onze mensen kunnen met alle agendapakketten overweg en plannen afspraken efficiënt en professioneel in volgens jouw instructies.

Minimale wachttijden

Wachten is frustrerend. We doen er alles aan om wachttijden voor je patiënten tot een minimum te beperken en nemen enkel nieuwe klanten aan als onze capaciteit dit toelaat.

Prijzen

Iedere praktijk is uniek. Daarom bieden wij verschillende pakketen aan. Wij denken met je mee en kunnen het pakket maandelijks aanpassen om het bij de actuele situatie te laten passen. Zo is altijd het goedkoopste pakket voor jou van toepassing.

Onze prijzen zijn exclusief BTW.

1 oproep duurt 2 minuten, indien een oproep langer duurt wordt een tweede oproep aangerekend.

Small | €200 / maand

Small | €200 / maand

100 oproepen inbegrepen

extra oproep - €1,80 / oproep

extra diensten - €2,00 / minuut

€210 opstartkost

Medium | €380 / maand

Medium | €380 / maand

200 oproepen inbegrepen

extra oproep - €1,60 / oproep

extra diensten - €2,00 / minuut

€210 opstartkost

Large | €680 / maand

Large | €680 / maand

400 oproepen inbegrepen

extra oproep - €1,40 / oproep

extra diensten - €2,00 / minuut

€210 opstartkost

Extra Large | €1200 / maand

Extra Large | €1200 / maand

800 oproepen inbegrepen

extra oproep - €1,40 / oproep

extra diensten - €2,00 / minuut

geen opstartkost

Kan telesecretariaat voor jou het verschil maken?