Onze missie? Het ontzorgen van zorgpraktijken.

Neutrale partner
01

Neutrale partner

We zijn neutraal en zijn niet verbonden aan een softwarehuis. We geven onafhankelijk en professioneel advies, aangepast aan uw unieke situatie.

Empathie
02

Empathie

Patiënt & zorgverlener staan steeds centraal bij elke vorm van advies en ondersteuning. Wij begrijpen hoe uw werkdag eruit ziet en wat uw uitdagingen zijn. Deze empathie en interesse maakt ons uniek.

Kennis & ervaring
03

Kennis & ervaring

Onze IT-specialisten worden constant bijgeschoold en zijn continue op zoek naar innovatieve oplossingen om te zorgsector te verbeteren. We hebben meer dan 15 jaar ervaring in de ondersteuning van zorgpraktijken.

Totaalconcept
04

Totaalconcept

We ondersteunen jouw zorgpraktijk van A tot Z. Van advies en coördinatie bij de bouw van je praktijk tot de installatie van de hard- en software. Daarna kan je altijd op ons rekenen door jaarlijkse bezoeken aan je praktijk én onze helpdesk met ruime openingsuren.

General Training meeting van CareCoach
ONZE AANPAK

Onze kernwaarden

Service

Onze IT-specialisten en helpdeskhelden staan paraat om je te helpen met al je IT-problemen. Topservice is voor ons enorm belangrijk en we gaan voor 100% klanttevredenheid.

Kwaliteit

Wij dragen kwaliteit hoog in het vaandel, zodat zorgverleners zich kunnen concentreren op wat er echt toe doet: het leveren van de best mogelijke zorg aan de patiënten.

Zorg

Onze empathie met de zorgsector zorgt ervoor dat we je met veel goesting helpen, we weten namelijk hoe cruciaal een werkende IT-infrastructuur voor een moderne zorgpraktijk is.

CareCoach nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van relevant nieuws en handige tips krijgen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!