Je komt ons in heel België tegen. Maar onze roots liggen in Brugge.

Bewegend beeld van het CareCoach team aan het werk in het kantoor
ONZE PLEK

Thuiskomen op kantoor

Wij zijn trotse leden van Bora Coworking. Deze stijlvolle coworking legt de nadruk op duurzaam werken in een familiale sfeer. Een heerlijk inspirerende locatie waar we elke dag opnieuw met hart en ziel het beste uit onszelf halen.

Overleg met collega's in het kantoor van CareCoach
ONZE PLEK

Heerlijke maaltijden. Straffe koffie.

Zelfs als we eten houden we rekening met onze gezondheid en de planeet. In onze coworking kunnen we genieten van een heerlijke lunch.  

Wat is er beter dan heel even samen met je collega's te genieten van een heerlijk tasje koffie? Even de tijd nemen voor elkaar, wat koetjes en kalfjes op tafel gooien, ontstressen waar nodig om dan met hernieuwde energie en een frisse geest er weer helemaal tegenaan te gaan! 

Ecologisch & duurzaam ondernemen

Hybride kantoor
01

Hybride kantoor

We werken vanuit een hippe coworking op een makkelijk bereikbare plaats in Brugge. De coworking is ontworpen om productiviteit, creativiteit en welzijn te bevorderen en biedt ultramoderne voorzieningen en flexibele werkopties.

Klimaat & ecologie
02

Klimaat & ecologie

We zijn met CareCoach hard bezig om een ecovriendelijke en milieubewuste onderneming te zijn. We zijn volop bezig met het hertekenen van ons beleid met als speerpunten hybride werken, een elektrisch wagenpark, bewust kiezen voor duurzame partners en uiteraard mag ons dagelijks bakje direct trade koffie in dit lijstje niet ontbreken.

Coworking community
03

Coworking community

Onze uitvalsbasis Bora is een dynamische en samenwerkende community waar ondernemende professionals kunnen samenkomen om te werken, netwerken en groeien. Een inclusieve omgeving waar mensen hun persoonlijke en professionele doelen kunnen bereiken.

swiper slide image
swiper slide image
swiper slide image
swiper slide image
Serene tuin/terras van de Bora bar
COWORK

Afterwork in de Bora Bar

Na een drukke werkweek samen het weekend inzetten met een drankje en een hapje in de Bora Bar, zalig!