Terug naar het overzicht

Je privé- of groepspraktijk (ver)bouwen

Je wil je patiënten de beste zorg geven, en daar hoort een moderne en professionele infrastructuur bij. Ook wil je een aangename zorgervaring creëren voor zowel je patiënt als voor jezelf. CareCoach helpt jou bij zowel verbouwen als bouwen van je (nieuwe) praktijk.

+ Bespreken bouwplan

+ Advies indeling ruimtes 

+ Advies plaatsing apparatuur en bekabeling

+ Coördinatie met architect en elektricien

+ Deskundige en gepersonaliseerd begeleiding

+ Continue opvolging van jouw project

A-Z ondersteuning voor (ver)bouwen

CareCoach is een ervaren partner voor meer dan 500 praktijken in België. Daardoor weten wij perfect wat er nodig is om een praktijk zo efficiënt mogelijk te maken. Wij begeleiden jou van bij de planningsfase tot het plaatsen van je computers en het installeren van de software. Zo kan je zonder zorgen aan de slag. Want een moderne en professionele praktijk helpt mee aan de beste zorgen voor je patiënt!

Reviews

Marleen Bogaerts

Dokter

"CareCoach luistert naar onze noden, waarbij zij als informatica-experten bij uitstek toch ook begrip hadden voor onze manier van praktijkvoering."

Eva De Groef

Medische secretaresse

"Wij zijn zeer tevreden over het team van Carecoach! Bij het verhuizen van onze bestaande praktijk naar de nieuwe locatie hebben zij ons vanaf nul bijgestaan. Absoluut een aanrader!"

De Schakel

Groepspraktijk

"Met CareCoach hebben we een blijvende efficiënte samenwerking waarbij rekening gehouden wordt met de specifieke noden en wensen van onze groepspraktijk."

Deze website gebruikt cookies

Meer info Ok
x