Multidisciplinair werken met Office 365

Multidisciplinair samenwerken doordat jij, je medewerkers en je collega artsen altijd en overal, van op elk toestel, toegang hebben tot je Office programma’s. Al je documenten staan steeds centraal in een beveiligde cloud omgeving waardoor je ze gezamenlijk kan bewerken en delen. Online vergaderen in een handomdraai en je zakelijke e-mail & agenda steeds bij de hand. Elke dag werken met de nieuwste updates én 24/7 ondersteuning van CareCoach.

Maak je praktijk toekomst-proof dankzij Office 365 en haar Cloud toepassingen. We lichten de ‘win wins’ voor jou als zorgverlener nog even toe!

 

1/ Office 365 beschermt je persoonlijke gegevens

In Office 365 sla je heel veel belangrijke gegevens op en kan je zeker zijn dat die gegevens veilig zijn. Waarom? Omdat Office 365 je persoonlijke gegevens niet scant of uitgeeft aan derden. Zo blijf jij steeds eigenaar van je eigen gegevens.

2/ Veilig bestanden delen en bewerken met SharePoint en OneDrive

Binnen SharePoint kan je verschillende omgevingen creëren. Zo maak je bijvoorbeeld een omgeving voor je privé foto’s, bankzaken en documenten. Een map die je veilig kan delen met leden binnen je familie. Maak daarnaast een aparte omgeving voor je collega artsen. Hier deel je belangrijke documenten, laboverslagen, wetenschappelijke info en medisch gerelateerde foto’s. Zo werk je samen met je collega artsen tegelijkertijd in één document, elk vanop zijn eigen locatie. Wil je een bestand niet meer delen, dan haal je op om het even welk moment met een paar klikken op de knop de rechten weg. Al je documenten worden steeds veilig in de cloud opgeslagen. Je kan bestanden online zetten en ze daarna van om het even welke computer via het internet weer openen.

3/ Toegang tot al je Office producten: waar je wil, wanneer je wil

Je gekende software zoals Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Publisher en Access zijn online en offline te gebruiken. Per licentie kun je de Office-programma’s op vijf apparaten installeren. Neem bijvoorbeeld thuis in je zetel je tablet om aan de slag te gaan. Ga je later op huisbezoek, dan heb je zelfs daar je licentie in de broekzak zitten via je smartphone of laptop. Heb je een vaste PC in je praktijk, dan ga je gewoon verder waar je daarnet bent gebleven.

4/ Online vergaderen of online consultaties met Teams

Microsoft Teams geeft je de mogelijkheid om eenvoudig online te vergaderen. Erg handig in het huidige Corona tijdperk waar telewerken de norm is. Binnen die online vergadering kan je documenten delen en PowerPoint-presentaties geven. Teams geeft je ook de mogelijkheid om je patiënten online te zien. Of je kan het gebruiken als technisch hulpmiddel, zodat je PC makkelijk vanop afstand kan overgenomen worden en CareCoach kan meekijken op je scherm als je problemen ondervindt.

5/ Altijd en overal bij je e-mail en agenda met Exchange

Uiteraard kan je ook gebruik maken van e-mail en agendatoepassingen van Office 365. Alle e-mails worden steeds veilig in de cloud opgeslagen en zijn daarom overal en altijd toegankelijk, vanop om het even welk toestel.

6/ Support in het Nederlands via CareCoach

Er wordt vaak van je verwacht dat je vlot overal je weg in vindt. Bellen naar de helpdesk van Microsoft, dat kan. Maar goochelen met ICT-termen en dat nog eens in je beste Engels. Niet voor iedereen evident. Om die ondersteuning makkelijker te maken, kan je beroep doen op CareCoach. Support in het Nederlands tegen de service die je van ons gewend bent. En onze hulp bij het deskundig overzetten van je bestaande mailbox en bestanden.

 

Ons advies? Het standaard pakket van Office 365!

Mag het voor jou echt basic zijn, of wil je net dat ietsje meer?

Bekijk de mogelijkheden en de prijzen hier en contacteer ons voor meer info over de verschillende pakketten.

Terug naar overzicht

Zorg steeds voor een veilige PC-omgeving dankzij onze checklist!

Lees meer

Microsoft stopt met Basic Authentication & alles wat je hierover moet weten.

Lees meer

Inschrijven

Naam *
E-mailadres *

Deze website gebruikt cookies

Meer info Ok
x