Is jouw netwerk veilig?

Corona heeft ons allemaal flexibel gemaakt. De grens tussen privé en werk wordt steeds vager. We doen zo veel mogelijk via het internet. Niet alleen thuiswerk, maar ook ontspanning en mensen ontmoeten gaat steeds meer digitaal. Iedereen moet continu verbonden blijven. Talrijke apps en vergadersoftware worden geïnstalleerd, wat je netwerk al maar groter maakt en de beveiliging ervan complexer.

Maar wat betekent dit voor je netwerk en je data? 

Ook in cyberbeveiliging zien we helaas een nieuwe trend. Cybercriminelen zien eindeloze mogelijkheden en gebruiken deze Corona pandemie al te vaak als lokmiddel in phishing mails. Verpakt als gezondheidsadvies verspreiden ze malware via links of bijlagen. Het is niet altijd voor iedereen even duidelijk wanneer het om valse berichtgeving gaat. De veiligheid van je data komt daardoor zwaar onder druk te staan. 


Krijgt jouw netwerk de aandacht dat ze verdient? Heb je een degelijke anti-virus en ben je zeker dat er steeds van al je data een veilige back-up gemaakt wordt?  

CareCoach helpt je graag bij het beveiligen van je netwerk en bij het beschermen van je privé- en patiëntengegevens. Een router en firewall is het hart van je netwerk. Het voorziet alle toestellen van internet en houdt ongewenste pogingen van buitenaf tegen. Speel op safe en combineer een lokale back-up met een een back-up in de cloud. 


Klinkt dit allemaal te technisch voor jou? Geen zorgen. Wij geven je graag advies op maat van je bedrijf en zorgen ervoor dat je netwerk tegen een stootje kan en al je data veilig beschermd zijn. 

Wil je graag een screening van je netwerkomgeving zodat je op je beide oren kan slapen en je patiëntengegevens en privé documenten steeds veilig zijn? Laat het ons weten via onderstaande link.

Ja, ik wil graag een screening van mijn netwerk!

Terug naar overzicht

Zorg steeds voor een veilige PC-omgeving dankzij onze checklist!

Lees meer

Microsoft stopt met Basic Authentication & alles wat je hierover moet weten.

Lees meer

Inschrijven

Naam *
E-mailadres *

Deze website gebruikt cookies

Meer info Ok
x