CareCoach, de IT-boost voor jouw zorgpraktijk

CareCoach begeleidt zorgprofessionals bij de juiste keuze van hun IT-infrastructuur door de juiste producten, transparante services en heldere oplossingen samen te brengen. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring in de zorgsector en weten als geen ander hoe je dagelijkse workflow eruit ziet. Je zorgpraktijk is bij ons in veilige handen.

Arts neemt bloeddruk van zwangere vrouw in een praktijk
PRAKTIJKSCAN

Wij denken met je mee bij het (ver)bouwen van jouw praktijk.

CareCoach weet perfect wat er nodig is om een praktijk zo efficiënt mogelijk te maken. Wij begeleiden jou van bij de planningsfase tot het plaatsen van je computers en het installeren van alle software. Zo kan je zonder zorgen aan de slag. Want een moderne en professionele praktijk helpt mee aan de beste zorgen voor je patiënt! 

Wil jij ook graag weten hoe digitaal jouw zorgpraktijk al is? Of misschien kan je nog meer doen om jouw cyberbeveiliging te verhogen? Is jouw praktijk toe aan een grondige verbouwing en wil je daarom werken met de nieuwste IT-infrastructuur? Wil je samen met ons uitdokteren hoe jouw ganse zorgteam nog efficiënter aan de slag kan en welke tools je hier best voor kan gebruiken? 

ADVIES & INZICHT

We geven inzichten om samen de juiste keuze te maken

Beweeg over een zone om meer te weten te komen over de mogelijkheden

Buitenruimte

Camerabeveiliging en toegangscontrole zijn essentiële aspecten van beveiliging voor je buitenruimte. 

Door WiFi te voorzien buiten je zorgpraktijk, kunnen patiënten, bezoekers en zorgteam profiteren van een verbeterde ervaring en efficiëntie, terwijl ook de beveiliging en monitoring van de zorgpraktijk kunnen worden verbeterd. Buiten werken of vergaderen wordt zo een stuk makkelijker. 

Onthaal

Een moderne zorgpraktijk kan bijna niet meer zonder een onthaal of secretariaat. Door het onthaal uit te rusten met de juiste IT-infrastructuur, zoals een snelle computer en kwalitatieve randapparatuur help je hen efficiënter werken. Zo verhoog je ook je eigen efficiëntie en kan je bezig zijn met de zorg voor je patiënt, zonder constant gestoord te worden.

Wachtruimte

Het aanbieden van WiFi in de wachtruimte is nuttig voor patiënten en bezoekers, zodat zij zich bezig kunnen houden of werken terwijl zij wachten. Ze kunnen hun mobiele apparaten opladen tijdens het wachten met behulp van stopcontacten of USB-oplaadpunten in de wachtruimte. Informatieschermen kunnen hen informeren over bijvoorbeeld de wachttijden, informatie over de praktijk of andere gerelateerde informatie. 

Consultatieruimte

Om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken is een goede internetverbinding van cruciaal belang. Ook een goede computer en kwalitatieve randapparatuur zullen uw ervaring merkelijk versnellen. De indeling van de consultatieruimte is ook van groot belang. Zo denkt u beter vooraf na hoe groot de afstand is tussen uw bureau en de onderzoekstafel. Of u links- of rechtshandig bent heeft dan weer een grote invloed op de indeling van uw werkruimte.

Vergaderruimte

Voor uw (multidisciplinair) overleg met collega's kan een vergaderzaal erg handig zijn. Een goed uitgeruste vergaderzaal bevordert een cultuur van samenwerking binnen de artsenpraktijk. Het stimuleert de betrokkenheid van alle teamleden, waaronder artsen, verpleegkundigen, administratief personeel en andere medewerkers. Een vergaderzaal biedt artsen en medewerkers een geschikte ruimte om samen te komen en te overleggen over complexe medische gevallen, behandelplannen, patiëntenzorg en andere praktijkgerelateerde zaken. Regelmatige vergaderingen kunnen helpen om de communicatie te verbeteren en de zorgverlening te optimaliseren.

Technische ruimte

Zorgpraktijken moeten voldoen aan specifieke wet- en regelgeving, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).  

Plaats alle netwerkapparatuur, zoals servers, routers en switches, op een goed geventileerde, koele en schone locatie om de prestaties te optimaliseren en storingen te voorkomen. Het installeren van een rackkast voor uw apparatuur is een absolute aanrader zodat deze netjes en georganiseerd blijft.

Zorg voor fysieke beveiliging van de technische ruimte, zodat onbevoegde personen geen toegang hebben tot de apparatuur en gegevens.

cover image
We komen graag bij je langs voor een volledige analyse en netwerkscreening.

Wil je je cyberbeveiliging verhogen? Let's talk!

Veilig digitaal

Hacking, phishing, identiteitsfraude… Ook in de zorgsector neemt cybercriminaliteit elk jaar toe. De vraag is niet of, maar wanneer je praktijk ermee geconfronteerd wordt.  

Een sterk beveiligd IT-systeem is vandaag van cruciaal belang. Voor jezelf, maar vooral voor je patiënten. Als zorgprofessional verschuift je workflow steeds meer naar de digitale wereld. Vooral de omgang met vertrouwelijke data verloopt tegenwoordig hoofdzakelijk online. 

De juiste maatregelen

CareCoach helpt jou de juiste maatregelen te nemen om gevoelige informatie de klok rond te beveiligen. Door je IT-infrastructuur te optimaliseren, zorgen we dat je perfect gewapend bent tegen datalekken en cyberaanvallen. Een doordacht en waterdicht veiligheidsplan, zodat je zorgeloos kan inzetten op digitalisering van de je zorg en nieuwe technologie.

Sterke beveiliging

Door een combinatie van uitstekend netwerkmateriaal én antivirussoftware van topniveau creëren we een veilige omgeving voor je zorgpraktijk. Onze ervaring leert dat praktijken vaak niet voldoende beveiligd zijn tegen een aanval van buitenaf. Wij hebben de ervaring en skills om deze af te weren.