ModernDoctor Werkstation

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen rond ModernDoctor. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren!

CONTACTFORMULIER

Wat is het ModernDoctor project?


ModernDoctor is een project dat werd opgestart door CareCoach in samenwerking met Dell en Microsoft. Door samen te werken met deze betrouwbare partners kunnen we u een complete hard-en softwareoplossing aanbieden waarmee u onmiddellijk aan de slag kan.

Waaruit bestaat het aanbod van ModernDoctor?


Wij bieden u de OptiPlex 5050 desktopreeks aan. Dit is kwalitatief een erg goede computer en kan geconfigureerd worden zodat die voldoet aan al uw verwachtingen en eisen van een werkstation. Dankzij de uitgebreide garantie van Dell (3 jaar PRO garantie) kan de volgende werkdag al een technieker langskomen om eventuele defecten op te lossen zodat u snel weer aan de slag kan.

De OptiPlex desktops zijn in verschillende formaten beschikbaar, zodat deze optimaal van de plaats in het kabinet gebruik kunnen maken.

Onze ervaring leert ons dat de standaardconfiguratie een optimale combinatie is tussen prijs en prestaties voor uw kabinet. Hierdoor zal deze pc altijd performant en snel zijn. Indien gewenst kan het toestel echter verder verbeterd worden met een snellere processor, meer werkgeheugen of een grotere SSD schijf.

Deze desktop beschikt over Windows 10 pro en kan dankzij de uitstekende specificaties met de medische pakketten probleemloos overweg. Raadpleeg voor de zekerheid de minimale specificaties die uw EMD-softwareleverancier aanbeveelt.

Welke diensten worden nog aangeboden?


Om de uitstekende hardware aan te vullen, bieden wij ook enkele betalende diensten aan:

- Microsoft Office 365: Indien u voor dit maandelijks abonnement opteert krijgt u 5 licenties voor Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook). Afhankelijk van uw noden kan u er ook voor kiezen om een cloud-mailbox te openen die u meer ruimte en flexibiliteit geeft dan een gewone mailbox.

- Nomadesk: Cloudopslag met zeer sterke encryptie. Geschikt voor professioneel gebruik. Ook delen van bestanden met collega's is mogelijk.

- Trend Micro Business Security: Zeer sterke antivirus die al jaren zijn waarde bewijst in de medische sector.

- Advanced Threat Protection: Indien u opteert voor een mailbox bij Microsoft Office 365 kan u voor deze dienst opteren. Deze zorgt voor een extra beveiliging van uw mailbox tegen virussen.

Wat met mijn documenten en oude computer?


Alle gewenste gegevens kunnen worden overgezet naar de nieuwe computer, rekening houdend met de grootte van de nieuwe harde schijf (250GB).

Hoeveel kost dit toestel?


De prijzen van dit toestel, optionele randapparatuur en software vindt u in onderstaande bestelbon. 

BESTELBON

Indien u wenst in te gaan op dit aanbod kan u ons een ingevulde bestelbon bezorgen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op met u. 

Mail: sales@carecoach.be

Fax: 050/77.01.11

kunnen wij u helpen?

U wordt onmiddelijk doorverwezen naar de nieuwe Carecoach website...