Opleiding & Persoonlijke Coaching

De snelle groei van het aantal eHealth-diensten doet u naar adem happen, maar u wil toch bij blijven? U hebt geen tijd voor een klassikale opleiding? CareCoach komt graag bij u langs om u inzichten te geven in het gebruik van alle e-healthdiensten ...

De snelle groei van het aantal eHealth-diensten doet u naar adem happen, maar u wil toch bij blijven? U hebt geen tijd voor een klassikale opleiding? CareCoach komt graag bij u langs om u inzichten te geven in het gebruik van alle e-healthdiensten. Maar ook bij het algemeen gebruik van uw computer en uw medische software kan CareCoach u helpen. Daarnaast adviseren we u bij het gebruik van de software om nog efficiënter te werken.

CareCoach is ook de drijvende kracht achter de website www.mijnehealthcertificaat.be. Door samen te werken met enkele prominente softwareleveranciers hebben wij een gratis website kunnen voorzien waar alle zorgverstrekkers handleidingen kunnen vinden voor het aanvragen, vernieuwen of vernietigen van het eHealth-certificaat. Indien nodig voorziet CareCoach ook een betalende dienst om uw certificaat in orde te brengen.

Bezoek www.mijnehealthcertificaat.be

kunnen wij u helpen?

U wordt onmiddelijk doorverwezen naar de nieuwe Carecoach website...