Over CareCoach

In 2004 zag Johan Uvin, onze zaakvoerder, zijn echtgenote worstelen met haar ICT-infrastructuur. Bij de omschakeling van papieren naar digitale dossiers zagen we dat niet enkel zij, maar ook andere collega's met dezelfde problemen en frustraties kampten. Wij voelden de nood om het gat te dichten tussen de ICT-wereld en de medische wereld.

CareCoach is je aanspreekpunt voor de ICT in jouw praktijk. Wij bieden jou een professionele infrastructuur om problemen in je praktijk te voorkomen én een uitmuntend team om je bij te staan bij de installatie en onderhoud ervan. Zo verbeteren we de levenskwaliteit van jou als zorgverstrekker én van jouw patiënten.

Onze missie

CareCoach werd in 2015 opgericht met een duidelijke toekomstvisie: het versterken van de continuïteit van de zorg, het verhogen van de kwaliteit van de zorgverstrekking en het verbeteren van de levenskwaliteit van de zorgverstrekker. Dit willen wij bereiken door het aanleveren van diensten aan zowel de zorgverstrekker zelf als aan ziekenhuizen en andere zorginstellingen.
 
CareCoach biedt diensten aan voor ziekenhuizen en andere zorginstellingen, medici en paramedici, klinische laboratoria, softwareleveranciers (gespecialiseerd in de zorgsector), overheden met “zorg” als bevoegdheid en ziekenfondsen.
 
Voor zorgverstrekkers trachten wij dit te bereiken door ons neutraal op te stellen in de ICT-Healthcare-markt. Dit houdt in dat CareCoach niet met vaste soft- of hardware leveranciers werkt. Wij handelen met de nodige kennis van zaken en vanuit de ervaring die wij reeds opgedaan hebben om samen met de zorgverstrekker tot de beste oplossing voor zijn situatie te komen. CareCoach kan ook verder de zorgverstrekker blijven opvolgen en hulp bieden bij de aankoop en installatie van hardware, software, telefonie, website…
CareCoach biedt een helpende hand aan medische groepspraktijken die zich wensen te automatiseren. Wij leveren de consultancydiensten omtrent de aankoop en implementatie van de gewenste medische software en basis ICT-infrastructuur.
 
CareCoach levert diensten die voor de software bedrijven niet echt tot de “corebusiness” behoren zoals: de eerstelijnshelpdesk voor huisartsen, de installatie van de software bij de huisarts ter plaatse, de gebruikersopleiding bij de huisarts ter plaatse, het oplossen van eventuele technische problemen, het afhandelen van administratieve formaliteiten, aansluitingsdocumenten, … Wij hebben ervaring met het installeren en ondersteunen van verschillende portaalprojecten en EMD’s.
CareCoach biedt een transparante en objectieve rol in deze samenwerking en gaat tot het uiterste om het betreffende project een succes te maken.

CareCoach biedt zijn diensten aan voor:

+ Huisartsen

+ Tandartsen

+ Artsen-specialisten

+ Kinesitherapeuten

+ Verpleegkundigen

+ Woonzorgcentra

Deze website gebruikt cookies

Meer info Ok
x