Openbedrijvendag zondag 2 oktober: wij doen mee!

Wil jij ook achter mee achter het stuur zitten van jouw medisch dossier en begrijpen wat er echt in je dossier staat? Weet jij waar je jouw medische gegevens kan vinden online? Belangrijk, toch? Want je medisch dossier is erg bepalend voor de kwaliteit van zorg die je krijgt. En wie zijn medisch verhaal goed begrijpt, kan veel beter zorg dragen voor zijn gezondheid.


Kom kennismaken met de gezamenlijke missie van mova, PraktijkCoach & CareCoach om de zorgbeleving van elke patiënt en elke zorgverstrekker te optimaliseren door continuïteit van zorg. We vertellen je alles over patient empowerment, digitalisatie van de gezondheidszorg en beveiliging van je gezondheidsdata. Stuk voor stuk belangrijke schakels als het gaat over jouw gezondheid.

Wat ontdek je tijdens onze infosessie:

Deze infosessies vinden plaats om 10u, 11u30, 12u30, 14u, 15u en 16u. 

Kom vrijblijvend langs. Inschrijven is niet nodig, onze deuren staan gewoon open.

Per sessie wordt 1 gratis movastick verloot! Mis het niet! En wie weet heb jij binnenkort jouw medisch dossier overal binnen handbereik op zak.

Wil jij ook het verschil maken en meebouwen aan de gezondheidszorg van morgen? Kom een kijkje nemen achter de schermen en maak kennis met onze openstaande vacatures en onze toffe coworking die misschien wel jouw nieuwe uitvalsbasis wordt.

Heb jij een warm hart voor de zorg en affiniteit met ICT? Zin om te werken vanuit een hippe co-working in Brugge waar teamwork, gezelligheid en straffe koffie centraal staan met daarbovenop een ruim aanbod aan extralegale voordelen? Bekijk dan snel onze jobsite voor meer info en laat van je horen! Misschien ben jij wel de missing link die we zoeken?

Voor meer info over PraktijkCoach, klik hier.

Voor meer info over mova, klik hier.

Voor meer info over BORA Coworking, klik hier.

Tot dan!

Place to be? 

Bora Coworking, Blankenbergse Steenweg 10, 8377 Zuienkerke, van 10 tot 17u

Terug naar overzicht

Zorg steeds voor een veilige PC-omgeving dankzij onze checklist!

Lees meer

Microsoft stopt met Basic Authentication & alles wat je hierover moet weten.

Lees meer

Inschrijven

Naam *
E-mailadres *

Deze website gebruikt cookies

Meer info Ok
x