ModernDoctor Laptop

Dell Latitude 7390 2-in-1

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen rond ModernDoctor. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren!

CONTACTFORMULIER

Mail: sales@carecoach.be

Telefoon: 050 77 11 00

  • Wat is het ModernDoctor project?

ModernDoctor is een project dat werd opgestart door CareCoach in samenwerking met Dell en Microsoft. Door samen te werken met deze betrouwbare partners kunnen we u een complete hard-en softwareoplossing aanbieden waarmee u onmiddellijk aan de slag kan.

  • Waaruit bestaat het aanbod van ModernDoctor?

Wij bieden u een lichte, compacte laptop met een ingebouwde kaartlezer en touchscreen die u ook op huisbezoek kan meenemen.

Om dit met een gerust hart te kunnen doen, beschikt de laptop over een uitstekende garantie. Deze dekt namelijk ook accidentele schade (valschade, waterschade,...) Dit maar liefst 3 jaar lang.

Indien u opteert voor het model met mobiel internet kunt u ook alle eHealth-diensten op huisbezoek gebruiken. Alles wordt op een professionele manier voor u geïnstalleerd zodat u zonder zorgen gebruik kan maken van dit toestel.

  • Is mijn medisch pakket (EMD) compatibel met deze laptop?

Absoluut. Deze laptop beschikt over Windows 10 pro en kan dankzij de uitstekende specificaties met de gehomologeerde medische pakketten probleemloos overweg. 

  • Wat zijn de afmetingen van de laptop?

Het toestel meet 12 tot 18 mm dik, 305 mm breed en 210 mm diep. Met zijn 1,3kg is het dus een zeer licht en compact toestel.

  • Welke diensten worden nog aangeboden?

Om de uitstekende hardware aan te vullen, bieden wij ook enkele betalende diensten aan:

- Microsoft Office 365: Indien u voor dit maandelijks abonnement opteert krijgt u 5 licenties voor Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook). Afhankelijk van uw noden kan u er ook voor kiezen om een cloud-mailbox te openen die u meer ruimte en flexibiliteit geeft dan een gewone mailbox.

- Nomadesk: Cloudopslag met zeer sterke encryptie. Geschikt voor professioneel gebruik. Ook delen van bestanden met collega's is mogelijk.

- Trend Micro Business Security: Zeer sterke antivirus die al jaren zijn waarde bewijst in de medische sector.

- Advanced Threat Protection: Indien u opteert voor een mailbox bij Microsoft Office 365 kan u voor deze dienst opteren. Deze zorgt voor een extra beveiliging van uw mailbox tegen virussen.

  • Wat met mijn documenten en oude computer?

Alle gewenste gegevens kunnen worden overgezet naar de nieuwe computer, rekening houdend met de grootte van de nieuwe harde schijf.

  • Hoeveel kost dit toestel?

U kan al een ModernDoctor toestel aankopen vanaf €1.700 (ex. BTW). Aarzel niet om ons te contacteren voor een prijsvoorstel op maat.

Dell Latitude 7390 2-in-1 docked

U wordt onmiddelijk doorverwezen naar de nieuwe Carecoach website...