Onze diensten

Jezelf bijscholen

De snelle groei van het aantal eHealth-diensten doet je naar adem happen, maar je wil toch bij blijven? Je hebt geen tijd voor een klassikale opleiding? CareCoach komt graag bij jou langs om inzichten te geven in het gebruik van alle e-healthdiensten, maar ook bij het algemeen gebruik van je computer en je medische software, zodat jij nog beter je patiënten kan helpen.

Helpdesk

Niets zo frustrerend als tijdens je consultatie moeten afrekenen met een ICT-probleem. Wij nemen graag die zorg van je over. CareCoach helpt je snel en efficiënt zodat niets jou nog in de weg staat om de beste zorg voor je patiënt te garanderen. Heb je vragen over eHealth- of eGezondheidstoepassingen? Hulp nodig bij het aanvragen of verlengen van je certificaat? Let's talk!

Een snel, veilig netwerk

Optimaal werken vereist een snel en stabiel netwerk. Maar ook een correcte beveiliging speelt hier een cruciale rol. Liefst werk je steeds bekabeld. Daarnaast kan WiFi je smartphones en tablets van internet voorzien. Ben je helemaal mee? Voorzie dan WiFi in de wachtzaal als extra service voor je patiënten. 

Deze website gebruikt cookies

Meer info Ok
x