Renteloze lening voor huisartsen dankzij nieuwe 'impulseo' wet

De medische wereld staat niet stil. Het niveau van geneeskunde is sterk geëvolueerd en het is belangrijk die lijn ook door te trekken in jouw zorgpraktijk. Zo zien je patiënten dat jij steeds top-of-mind bent. Je bouwt of verbouwt uiteraard niet alleen voor je patiënt. Zowel je zorgpersoneel maar ook jouw patiënten hebben baat bij een geoptimaliseerde werkomgeving.

Heeft jouw praktijk nood aan administratieve ondersteuning? Is je ICT-infrastructuur aan vervanging toe en kan je wachtzaal wel een likje verf gebruiken? Of wil je enkele opleidingsmogelijkheden bespreken zodat het ganse zorgteam actief kan meewerken aan de beste zorgbeleving?

Verbouwen is een serieus avontuur. Naast vakmanschap, een helder uitgangspunt, slim materiaalgebruik en de juiste beslissingen, speelt ook de coördinatie een cruciale rol. Maar dat is niet alles. Het bouwen of verbouwen van een medische zorgpraktijk gaat niet over één nacht ijs, er moet aan zoveel gedacht worden om je nieuwe praktijk helemaal toekomstklaar te maken.

Maak nu gebruik van de renteloze lening en extra premies voor huisartsen om je zorgpraktijk te optimaliseren:

CareCoach helpt je graag op weg en adviseert jou doorheen dit hele verbouwtraject: van architectuur en technologie tot branding.

Het moment dus om die langverwachte dromen te realiseren!

Let's talk! 
T: 050/77 11 00 - sales@carecoach.be 

Meer info:

 

Terug naar overzicht

Zorg steeds voor een veilige PC-omgeving dankzij onze checklist!

Lees meer

Microsoft stopt met Basic Authentication & alles wat je hierover moet weten.

Lees meer

Inschrijven

Naam *
E-mailadres *

Deze website gebruikt cookies

Meer info Ok
x